Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους επιχειρηματίες
Ενημέρωση: 2014-09-11

Ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το σχετικό πρόγραμμα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, που θέλουν να υλοποιήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τo Kick ξεκίνησε από το Σιάτλ και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας αυτή την στιγμή σε 4 ηπείρους. Για να συμμετέχει κάποιος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αρκεί να έχει μια συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα - ανεξάρτητα από την φύση του αντικειμένου και την μορφή της εταιρείας που θέλει να ιδρύσει - και βέβαια τον χρόνο να παρακολουθεί τα μαθήματα και τα workshops, καθώς και να γνωρίζει αγγλικά.

Το Kick απευθύνεται κυρίως σε όλους όσους θέλουν να επιταχύνουν αποτελεσματικά την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, παρέχοντας τους την απαιτούμενη καθοδήγηση βήμα-βήμα, ενώ οι συμμετέχοντες γίνονται παράλληλα μέλη της κοινότητας των Kick, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών μέσω της ανάπτυξης διάδρασης και σχέσεων μεταξύ των μελών της.

Αναφερόμενη στο Kick η Director του Kick Athens Ρεβέκκα Πιτσίκα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μέσα από το Κick, οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν πώς να μετατρέψουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση, που να δημιουργεί θέσεις εργασίας- καθώς επίσης να χειρίζονται και να ξεπερνούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα start up στο ξεκίνημά του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος:  http://www.kickincubator.com/in/athens/